söndag 11 oktober 2009

Bloggtävling för 50+

Daxbloggen har satt igång en tävling om Sveriges bästa 50-plusbloggare. Jag har blivit nominerad i kategorin politik / samhälle. Smickrande.

Jag vet inte riktigt vad Daxbloggen är för något, men nog är jag 50+ – vilket är kluvet att bli påmind om... Tävlingen har i alla fall det goda med sig att visa hur många bloggare det är som vuxit upp i en tid när varken sådant eller internet över huvud taget fanns.
Vi gamlingar tycker också att det är häftigt med den värld som internet har öppnat.

Bland de övriga nominerade i samma kategori ser jag t.ex. lyhörda Farmorgun och skarpsinniga Svensson, men det kommer säkert att bli betydligt fler på listan innan själva röstningen börjar i november.

Läs även andra bloggares åsikter om , , .

4 kommentarer:

 1. Du sa kanske som Evert Taube till nån kompis, jag minns inte vem, när han gick in på dödshalvan, att nu hade han uppnått den otroliga djävla åldern av femtio år!

  Tur man tror på själavandring...

  ;-)

  SvaraRadera
 2. Man kan åtminstone hoppas att det innebär att det är nedförsbacke hädanefter.

  SvaraRadera
 3. äsh ålder är bara en siffra. 50 varv runt solen. om jorden färdades 50 ggr långsammare skulle du vara 1 år bara. vi kryper omkring som larver på marken tills vi en dag förpuppas och sen vecklar ut våra vingar som dom rymdfjärilar vi egentligen är.. tänk på att du bara närmar dej fjärilsstadiet

  SvaraRadera