lördag 27 juni 2009

Fel stjärna hedrad


Varje tragedi har åtminstone ett stänk av komedi. Det är en välsignelse, som hjälper oss att gå vidare. Fans som samlades vid Michael Jacksons stjärna på Hollywoods Walk of Fame för att hedra honom hamnade vid fel stjärna.

Det är den amerikanska kändissiten TMZ som berättar det. Därifrån är också bilden ovan.

Den stjärna som fansen vallfärdat till och dekorerat gäller i själva verket en av Los Angeles gamla radiostjärnor med samma namn. Sångaren Michael Jacksons stjärna är dold under dekorationer och skyltning i samband med premiären av filmen Brüno, vilket också låter som ett skämt – speciellt som en scen i filmen med La Toya Jackson har klippts bort på grund av Michaels död.

TMZ bidrar förresten till skämtet genom att dess artikel om just det ovanstående stavar fel på Michael i filnamnet: De har haft bråttom, så det blev “Micahel”.

Vi måste få skoja om allt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , .

9 kommentarer:

 1. Andarna har humor, det påstår en andeseende god vän till mig. Det hela om Fritiof Nilsson Piratens jordfästning, då en av fanbärarna svimmade i kyrkan, rakt över kistan om jag förstått anekdoten rätt. Den gången lär det ha varit Piraten som skrattat gott på andra sidan. Fast MJ skiter nog i vad folk har för sig på kändistrottoaren, han åker säkert bergochdalbana som aldrig förr på riktiga Neverland. Förmodligen inte ensam, äntligen.

  SvaraRadera
 2. Ordet påminner föll visst bort.

  SvaraRadera
 3. Gud har humor. Det förklarar allt :)

  SvaraRadera
 4. Ibland tillkommer det en del också. Familjeträdet har plötsligt utökats. Igår i Svenska Dagbladet satte man in en bild på Jackson-klanen med ett foto av äldsta brodern Randy Jackson från American Idol. Oh well..

  SvaraRadera
 5. Även Boyahed har skämtat om Jacksons bortgång. Men det är lite fler som gör det nu, så det blir förhoppningsvis inte samma hallabalou som det blev kring Engla.

  Michael Jackson - en inspirationskälla
  ...

  SvaraRadera
 6. Lars, det är ju så många Jackson...

  SvaraRadera
 7. Markus, jag såg att det vimlar av ganska råa skämt om Michael på Twitter, bland annat. En manusförfattare till gamla Cheers, har jag för mig, skrev redan samma dag Michael dog att nu darrar cheruberna i himlen...

  SvaraRadera
 8. Redan efter någon kvart levererade han det skämt, läste jag någonstans. Osmakligt. Gammentalitet.

  SvaraRadera