tag:blogger.com,1999:blog-2202888917508917497.post7529104556411708702..comments2024-03-25T16:21:22.791+01:00Comments on Stefan Stenudd: Xbong på VictorsStefan Stenuddhttp://www.blogger.com/profile/09760760582883553847noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2202888917508917497.post-85002790118400150592008-06-03T21:57:00.000+02:002008-06-03T21:57:00.000+02:00Hej Lars!Det är helt klart en brist hos de allra f...Hej Lars!<BR/>Det är helt klart en brist hos de allra flesta krogrecensenter - vegetarisk mat behandlas sällan eller inte alls.<BR/><BR/>Jag har gjort det några gånger genom åren, men särskilt ofta blev det inte - framför allt för att krogarna själva satsar mest på kött och fisk.<BR/><BR/>Förmodligen vore det vettigast att ha särskilda recensenter för vegetarisk mat. Det kan behövas för att möta en stigande procent vegetarianer, och för att få krogarna att skärpa sig med detta.Stefan Stenuddhttps://www.blogger.com/profile/09760760582883553847noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2202888917508917497.post-49367284929922759042008-06-03T21:31:00.000+02:002008-06-03T21:31:00.000+02:00Jag kan inte hitta en enda vegetarisk maträtt som ...Jag kan inte hitta en enda vegetarisk maträtt som herr Bong recenserat, vilket gör dina matreportage till mer teoretiska än någonting som nyttjas i praktiken för mej som är vegetarian. Kanske hamnar dina vegatariska reportage på något hemligt ställe som vi inte hittar där du är anonym spökskrivare, precis som du var på Sydsvenskan, vad vet jag.<BR/><BR/>Annars var det fina reportage med bilder. Det känns litet äckligt med kalla champinjoner måste jag säga.Anonymousnoreply@blogger.com